inloggen
prospector

Over Drupal

Prospector bouwt dynamische websites met Drupal, een opensource-contentmanagementsysteem, oorspronkelijk ontwikkeld door Dries Buytaert (°Wilrijk 1978). Sinds zowat 10 jaar is Drupal ook in het buitenland populair. Momenteel draait twee procent van alle websites wereldwijd op Drupal. Dries Buytaert streeft naar een marktaandeel van tien procent door voortdurend nieuwe toepassingen toe te voegen zoals CRMDAMSEO en nog meer. Enkele referenties vindt u hieronder...

White House Louvre Paris planeet Mars Mayor of London Forbes Rusland Prime Minister of Australia Toerisme Zoersel

De website van President Obama, van het Louvre in Parijs, van de Burgemeester van London, de eerste minister van AustraliëForbes in Rusland en de missie naar de planeet Mars heeft Prospector niet gebouwd.

Nog enkele Drupal-sites: PayPalTwitterIkeaTeleneteBayYahoo!stad AtheneKofi AnnanLe FigaroGeneral Motors Chinade president van JamaicaProcter & GambleIntelde Belgische Monarchieen vele andere.

Hieronder volgen enkele Drupal-sites die Prospector wel heeft gerealiseerd:

              


 

Meer informatie?

Referenties

Toerisme Zoersel

In het voorjaar 2012 mochten we de website van Toerisme Zoersel uitwerken. 3 jaar geleden hadden we al een website gebouwd met informatie over het winterprogramma: 'Kerstmis op Einhoven' en de unieke lekkere kerstwandeling. Inmiddels is de officiële website online. Het is een dynamische site waarbij de medewerkers van Toerisme Zoersel de inhoud voortdurend kunnen aanpassen aan de actualiteit. Wil je er even tussenuit? Op deze website vind je voor elk wat wils. 

In 2016 werd er in Zoersel hard gewerkt. Het bekende Lindepaviljoen werd volledig gerenoveerd! Al gauw bleek dat het vanaf nu een hele nieuwe en frisse, eigentijdse en 100% Kempense lading dekt. In de toekomst zal er ook steeds wat nieuws te bekijken vallen. Tegelijkertijd vernieuwde Prospector de hele website van toerismezoersel.be met daarbij heel wat aandacht voor het Lindepaviljoen. Veel kijkgenot! 

 
Klant sinds 2011 - http://www.toerismezoersel.be/

Toerisme Voorkempen

De toeristische gids voor de gemeenten Schilde, Schoten, 's-Gravenwezel en Wijnegem. Eind januari kregen we de opdracht om een nieuwe website te bouwen tegen Pasen. Het moest een dynamische site worden die de mensen van Toerisme Voorkempen zelf zouden kunnen beheren. 't Werden geen vijgen na pasen. Intussen kwam een aangename samenwerking op gang.

Klant sinds 2013 - http://www.voorkempen.be

ForumO

Uw huis of kantoor decoreren met echte kunstwerken? Welkom op ForumO, het digitale platform voor gevestigde kunstenaars en opkomend talent. Kijk rond, droom weg en laat u verleiden. Elk werk kan reëel gekeurd en bekeken worden. Een initiatief waar we graag aan meewerken. Kijk even op www.forumo.be.

Klant sinds 2016 - http://www.forumo.be

Salibonani

Salibonani werd in 1995 opgericht door Lukas Van Echelpoel. Zijn voorstellingen voor kinderen komen tot stand in samenwerking met bekende artiesten. Hier vind je een stukje geschiedenis. Indrukwekkend! Prospector bouwde de website in responsive design, klaar voor gebruik op smartphone of op eender welk scherm. Lukas beheert voortaan zelf het agenda, de producties, speellijsten, technische fiches... Het was een fijne opdracht! 

Klant sinds 2015 - http://www.salibonani.be

Wijnkennis

De website www.wijnkennis.be bevat verrassend veel informatie over wijn! In de loop van enkele maanden bouwden Bart en Tim een gloednieuwe site, inclusief uitgebreide zoekmogelijkheden en een webshop. Onze klant kan zelf teksten en beelden beheren, producten toevoegen en verwijderen, promoties maken, agenda bewerken en nog veel meer. Klik op de illustratie hieronder en doe wat wijnkennis op!

Klant sinds 2015 - http://www.wijnkennis.be

De Zwemvijver

Voor De Zwemvijver, een bedrijf van Tuinen Dewitte & De Cadt, leverden we de website. Doelstelling: deze site vanuit het niets snel hoog laten scoren in de zoekrobots. Na enkele ups en downs mogen we tevreden zijn, maar we weten dat we constant op onze hoede moeten blijven. Prospector leverde ook de folder, advertenties, de belettering van de bedrijfsvoertuigen. Tinne onderhoudt het online-fotoalbum van de zwemvijvers nauwgezet.

Klant sinds 2004 - http://www.dezwemvijver.be/

Helsen Hout

In 1933 begon Emiel Helsen een kleine ambachtelijke zagerij midden in ons buurdorp Wechelderzande. Vandaag runnen de vier kleinkinderen onder het waakzame oog van vader Willy het bedrijf. Prospector bouwde een website in Drupal. Daarmee kunnen de medewerkers van Zagerij Helsen gemakkelijk nieuwe pagina's toevoegen, teksten en foto's wijzigen, de website beheren...

Klant sinds 2014 - http://www.helsenhout.be

De Verhalenkat

Wat een eer om de website te mogen bouwen voor De Verhalenkat. Kathleen Van der Velde vertelt verhalen aan groot en klein. Ze is ook cliniclown. De openheid en empathie die daar voor nodig zijn, helpen haar om authentiek en ontwapenend te vertellen. Ze is ook actrice. De sprekende mimiek en de fysieke kracht die daar voor nodig zijn, helpen haar om expressief en levendig te vertellen. Meer weten? Kijk even op www.deverhalenkat.be. En sta versteld!

Klant sinds 2014 - http://www.deverhalenkat.be

Hotel Haus Wallstein

Sinds 1999 verzorgt Prospector de mediaplanning voor Hotel Haus Wallstein (D). We ontwerpen de advertenties, de folders, het jaarprogramma en de website. Daarnaast versturen we de folders en geven we informatie aan wie erom vraagt. We realiseerden tevens een online boekingsformulier, een korte videovoorstelling, een gastenboek, een elektronische nieuwsbrief met info omtrent de evenementenkalender in de omgeving van Echternach, Diekirch, Vianden... 

Klant sinds 1999 - http://www.haus-wallstein.eu/

Boeckx Interieur

Deze nieuwe klant is gespecialiseerd in kleuradvies, vloerbekleding, gordijnen, behangpapier, schilderwerken... Heel dankbaar om daar een mooie website voor te bouwen. Het werd een dynamische site die de mensen van Boeckx Interieur zelf kunnen aanpassen met nieuwe foto's, nieuwe pagina's, nieuwe teksten. Zoals steeds gaven we speciale aandacht aan de score in de zoekrobots. We zijn benieuwd naar de bezoekersstatistieken in de volgende weken en maanden... Klik hier of op de illustratie om de website te bekijken.

Klant sinds 2014 - http://www.boeckxinterieur.be

Fico bvba

In 2013 mocht Prospector een nieuw logo en een nieuwe huisstijl creëren voor Fico Belgium. En tegelijk volgde ook nog een complete webshop. U vindt er verpleegdekens, positioneringskussens, onrusthekbeschermers, massagetafel-hoezen in diverse uitvoeringen en kleuren. Prospector zorgt tevens voor de domeinregistratie en de hosting van deze site. Wilt u het resultaat bekijken? Surf naar www.ficobelgium.eu...

Klant sinds 2013 - http://www.ficobelgium.eu

Accordeon-specialist Karine

In de maand juni 2012 mochten we een nieuwe website bouwen voor Muziek Karine. Het werd een site waarvan de inhoud op een gemakkelijke manier kan worden aangepast. Je vindt er allerlei muziekinstrumenten en vooral veel, héél veel accordeons. Allemaal instrumenten van hoge kwaliteit, die door Karine en Pierre in Italië worden geselecteerd en uitgetest. Alle instrumenten worden in eigen beheer met speciaal vervoer naar België gebracht. Indrukwekkend! Je leest er alles over op www.muziek-karine.be.

klant sinds 2012 - http://www.muziek-karine.be/

Multi-home Lille, Malle en Turnhout

Onze favoriete winkel: Multi-home! En daar mochten we een website voor bouwen! Bart en Tim maakten een fotoreportage in de vier vestigingen. Ze fotografeerden vooral details en dat geeft een speciale uitstraling, rust, kwaliteit... En dat is nu net wat je bij Multi-home mag verwachten. Kwaliteit en een persoonlijke service. Juist daarom is Multi-home al meer dan twintig jaar onze favoriet.

Klant sinds 2012 - http://www.multi-home.be/

Votrac nv

Votrac nv verkoopt wereldwijd terreinvoertuigen, vrachtwagens en speciale uitrustingen. In september 2011 mochten we een nieuwe dynamische website ontwikkelen die door de mensen van Votrac zelf kan onderhouden worden. We kregen de volmacht om ook te werken aan een betere score in de zoekrobots. Op dit ogenblik zijn we goed op weg om het bezoekersaantal te verdubbelen. De website kreeg inmiddels verschillende technische upgrades. De bezoeker kan nu gemakkelijk een eigen catalogus samenstellen en afdrukken, snel informatie of een offerte vragen enz... En het bezoekersaantal is inderdaad meer dan verdubbeld!

Klant sinds 2011 - http://www.votrac.com/

KAV Kleur-rijk

De vrouwen van KAV Kleur-rijk hebben een visie op kleur-rijk samenleven en deze visie steken ze niet in de kast. Ze laten zich horen op meetings en congressen en nemen deel aan het maatschappelijk debat over de multiculturele samenleving. Kleur-rijk is een afdeling van KAV en is tevens lid van de European Conference of Binational Relationships. Voor Prospector een hele eer om een folder en een dynamische website te mogen ontwikkelen voor deze dames met klasse. Lees meer >>

Klant sinds 2009 - http://www.kleur-rijk.be/

Domein de Renesse

In 1996 verzorgde Prospector de menukaarten van Domein de Renesse. In maart 2009 mochten we een gloednieuwe website samenstellen. Het is een site geworden die de beheerders zelf gemakkelijk kunnen aanpassen met beelden en teksten. Ook is een paswoord-beveiligd gedeelte beschikbaar waar informatie kan uitgewisseld worden omtrent bestuur, vergaderingen enz... Wenst u de website even te bekijken? Klik hier.

Klant sinds 1996 - http://www.domeinderenesse.be/

Gasthof Tinkske

In Dessel vlakbij de markt in het hartje van de gouden Kempen vind je de eerste krijtlijnen van Gasthof Tinkske! Je wordt er verwelkomd in gloednieuwe, ruime, mooi ingerichte kamers met alle comfort.

Meer weten? Bel even op 0477 73 56 57, of vraag informatie in Café De Campina. 
Luc, Sonja, Leen of Tijs zullen je graag uitleg geven.

Klant sinds 2011 - http://www.tinkske.be

Gemeentelijke Basisschool Gierle

Deze dynamische site mochten we bouwen in augustus 2008. Directie en leerkrachten kunnen de meeste pagina's zelf onderhouden door nieuwe teksten en nieuwe foto's te plaatsen, fotoalbums aan te maken, wijzigen, schrappen... Prospector zorgt tevens voor de domeinregistratie en -hosting.

Klant sinds 2008 - http://www.schoolgierle.be

Piramime

Een dynamische website waarop informatie wordt uitgewisseld voor en door de landelijke dovengemeenschap. Prospector zorgt voor de domeinregistratie en -hosting. De site is een sterk staaltje van samenwerking. Dagelijks komen om en bij de 200 unieke bezoekers een kijkje nemen naar de actualiteit.

Klant sinds 2001 - http://www.piramime.be